Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@09:37:45 GMT

به‌روزترین قیمت پروفیل و قوطی آهن+روز بازار و راهنما

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۱۰۹۷۰

به‌روزترین قیمت پروفیل و قوطی آهن+روز بازار و راهنما

پروفیل‌ها مقاطعی با سطح مقطع ثابت و طول مشخص هستند که به عنوان مقاطع توخالی باز یا بسته به کار می‌روند و استفاده زیادی در ساختمان سازی و صنعت دارند که با توجه به نوع کاربرد به دسته‌های مختلف صنعتی، ساختمانی، گالوانیزه، مبلی و باز تقسیم می‌شوند که هر یک از آن‌ها در زمینه مشخصی کاربرد دارند.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام فولادیوم، در صورتی که قصد خرید پروفیل‌ها را دارید باید این نکته را مد نظر داشته باشید که قیمت روز پروفیل مدام در حال نوسان و تغییر است و برای خرید آن ها باید از آخرین میزان قیمت آگاه شوید و سپس اقدام به خرید کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در صورتی که می‌خواهید خرید مناسب‌تری انجام دهید پروفیل ها را به صورت مستقیم و بدون واسطه خریداری کنید؛ زیرا در قیمت آن تاثیر زیادی خواهد داشت. به پروفیل‌های بسته که مقطع مربع یا مستطیل دارند قوطی پروفیل گفته می‌شود که قیمت آن ها با توجه به موارد مختلف و نوسانات بازار مدام در حال تغییر است.

پروفیل

پروفیل ها محصولات بسیار پرکاربردی هستند که در تولید در و پنجره و راه‌سازی از آن ها استفاده می‌شود و به طور کلی در دو دسته پروفیل سبک و پروفایل سنگین طبقه‌بندی می‌شوند که پروفیل‌های باز شامل نبشی، ناودانی، میلگرد و تیرآهن می‌باشند و پروفیل‌های سبک معمولا از ورق‌های روغنی تولید می‌شوند. از مهم‌ترین ویژگی‌های آن ها ابعاد مختلف و شکل‌پذیری خوب آن‌ها می‌باشد. همچنین خاصیت آبکاری دارند و کیفیت سطحی آن ها قابل قبول است و داشتن خاصیت جوش‌پذیری بالا و دقت ابعادی مطلوب در قطر و ضخامت باعث استفاده زیاد آن‌ها در صنعت شده است.

وزن پروفیل

به طور معمول قیمتی که برای پروفیل ها خصوصاً پروفیل‌های سبک مشخص می‌شود در واحد وزن پروفیل اعلام خواهد شد. به طور مثال اگر قیمت یک کیلو ۳۲۱۰ تومان باشد، یک تن ۳ میلیون و ۲۱۰ هزار تومان خواهد بود و این نوع تعیین قیمت هم باز به موارد مختلف زیادی بستگی دارد و حتی قیمت روز دلار و ورق نورد سرد و هزینه‌های گمرک در تعیین قیمت پروفیل سبک تاثیرگذار خواهد بود .

مورد دیگری که باید در زمان خرید مد نظر قرار دهید این است که قیمت پروفیل سبک در مقایسه با پروفایل سنگین کمی بیشتر است، ولی به علت اینکه هزینه آن در واحد طول از پروقیل سنگین کمتر می‌شود، اگر وزن برای آن در نظر گرفته شود به طور کلی نوع سبک گران ‌تر و اگر طولی باشد، نوع سنگین گران‌تر تمام می‌شود و علت اصلی آن هم ضخامت و وزن کمتر پروفیل‌های سبک یا همان پروفیل‌های مبلی می‌باشد. به این علت که وزن و ضخامت پروفیل‌های مبلی و پروفیل‌های سبک به نسبت پروفیل‌های سنگین کمتر است، تمام این موارد در قیمت نهایی تاثیرگذار خواهد بود و شما باید با توجه به هدفی که در نظر دارید نوع پروفیل را انتخاب کرده و با توجه به مقیاس مشخصی که در تعیین قیمت به کار می‌رود قیمت نهایی را تعیین کنید .

پروفیل‌های سنگین تاب پایداری پیچشی و خمشی بالایی دارند و همچنین وزن و شرایط مطلوبی دارند و سختی سطحی آن ها بالا بوده و در نهایت قیمت مناسبی دارند و یکی از اصلی‌ترین تفاوت بین پروفیل‌های سبک و سنگین ضخامت تولیدی آن‌ها می‌باشد که به طور کلی پروفیل‌های سبک ضخامت کمتر از یک و نیم میلی‌متر دارند اما پروفیل‌های سنگین ضخامت‌شان بیش از یک و نیم میلی‌متر است. با توجه به تمامی مواردی که گفته شد پروفیل‌های سنگین برای مواردی به کار می‌روند که باید توان تحمل زیادی داشته باشند.

قیمت قوطی آهن

قوطی پروفیل که در ظاهر شبیه جعبه بوده جزو محصولات پرکاربرد در صنعتی ساختمان‌سازی می‌باشد و قیمت قوطی آهن متاثر از وزن و سایر ویژگی‌های آن خواهد بود.

قیمت قوطی در بازار متاثر از موارد زیادی می‌باشد که یکی از تاثیرگذارترین موارد، نوسانات ارزی است که مستقیما روی قیمت قوطی تاثیر دارد و آن را دچار تغییرات لحظه‌ای و روزانه می‌کند. بهتر است اگر قصد خرید دارید، با حذف واسطه‌ها و سودجویان این کار را انجام دهید تا خرید به صرفه‌تری داشته باشید . علاوه بر آن قیمت قوطی ستونی و قوطی آهن که تولیدی کارخانه‌های مختلف هستند مقادیر متفاوتی دارند.

قیمت روز پروفیل

لیست قیمت پروفیل در فولادیوم

امکان دریافت آخرین قیمت پروفیل، قوطی، پروفیل درب و پنجره، پروفیل صنعتی، پروفیل مقاطع باز از بهترین کارخانه‌ها و دریافت مشاوره تخصصی در مورد قیمت آهن و خرید انواع آهن‌آلات در وب‌سایت فولادیوم (fooladiom.com) برای راحتی کاربران آماده‌ شده است.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آهن قیمت آهن قیمت پروفیل قیمت قوطی پروفیل ها قوطی آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۰۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان صاحب خودرو شوید!

یکی از اخبار مرسوم این روز‌ها در کشورمان، اخبار مربوط به گرانی تمامی اجناس و کالا‌ها است. قیمت خودرو نیز در این بین به‌صورت آرام یا ناگهانی پرواز می‌کند و مصرف‌کنندگان بیشتری را از خرید خودرو ناامید می‌کند.

به گزارش دیجیاتو، در روزگاری نه‌چندان دور، با بودجه ۱۰۰ میلیون تومان یا کمتر از آن می‌توانستید خودرو‌های مناسبی را برای رفت‌وآمد خود خریداری کنید. بااین‌حال آیا اکنون هم می‌توان با ۱۰۰ میلیون تومان خودرو خریداری کرد؟

البته باید به این موضوع اشاره کنیم که رقم ۱۰۰ میلیون تومان (معادل تقریبی ۱۵۴۰ دلار) به هیچ عنوان آسان به دست نمی‌آید. برای تهیه‌کردن این بودجه، باید حقوق خود را به مدت ده ماه پس‌انداز کنید یا آن‌که بانک‌های مختلف را برای تأمین وام مورد نیاز جستجو کنید. در ازای این تلاش سخت، تنها خودرو‌های کارکرده متعلق به دو دهه پیش به انتظار شما نشسته‌اند!

جدول گزینه‌های خرید خودرو با کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان، اردیبهشت ۱۴۰۳:

خودرو‌های کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان بازار درحال‌حاضر، اتومبیل‌های اقتصادی دهه ۱۳۸۰ بازار ایران هستند که در آن دوران رقبای سرسخت یکدیگر به حساب می‌آمدند. پراید از سایپا و پژو آردی از ایران‌خودرو، ارزان‌ترین گزینه‌های خرید برای مشتریان ایرانی در اوایل و اواسط دهه ۱۳۸۰ خورشیدی بودند. این خودرو‌ها برخلاف پیکان، ظاهر مدرن‌تری داشتند و از نظر امکانات نیز فاصله کمتری با خودرو‌های مطرح آن زمان نظیر پژو ۲۰۶، پژو ۴۰۵ و زانتیا داشتند. نسخه‌های کارکرده این خودرو‌ها با شرایط نه‌چندان مطلوب، تنها گزینه‌های موجود برای خرید خودرو با کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان به شمار می‌آیند.

نکته‌ای که در این بین وجود دارد، تفاوت بین گزینه‌های موجود از پراید و پژو آردی است. تنوع پراید در بازه قیمتی کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان بیشتر است. مصرف‌کنندگان نیز به‌دلیل نگهداری آسان‌تر پراید نسبت به پژو آردی، تمایل بیشتر به خرید پراید نشان می‌دهند. ازاین‌رو قیمت پراید در مقایسه با قیمت پژو آردی مشابه خود، اندکی بالاتر است. در سوی دیگر خرید پژو آردی گزینه مناسب برای افرادی است که خودرویی با ظاهر بهتر و اتاق ایمن‌تر می‌خواهند.

دیگر خبرها

  • با بودجه ۳میلیارد تومانی در کجای پایتخت می‌توان خرید؟/ جدول قیمت‌ها
  • ریزش سنگین دلار در بازار تهران؛ بازگشت دوباره به کانال ۵۰ هزاری را شاهدیم؟
  • ریزش سنگین ارز/احتمال بازگشت دلار به کانال ۵۰ هزاری تقویت شد
  • وضعیت بازار ملک در تهران / دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!
  • با کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان صاحب خودرو شوید!
  • آپارتمان‌های تهران بدون مشتری ماند؛ قیمت مسکن متری چند؟
  • فروش اقساطی خودرو کارکرده؛ رونمایی از تب جدید معاملات خودرویی
  • پنجره دوجداره upvc چی بخرم؟ معرفی بهترین برند پنجره دوجداره upvc
  • دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!
  • شوک شدید به بازار طلا / زیان سکه‌بازان سنگین شد